کد تبلیغات



  • افراد آنلاین : 1
  • بازدید امروز : 96
  • بازدید دیروز : 21
  • هفته گذشته : 117
  • ماه گذشته : 1043
  • سال گذشته : 3241
  • کل بازدید : 10919
  • کل مطالب : 38996
  • نظرات : 0
iconدسته :

دانلود گزارش کارآموزی شرکت (آی سودا) ..

محصول * دانلود گزارش کارآموزی شرکت (آی سودا) ..* را از سایت ما دریافت نمایید.برای دانلود این فایل روی دکمه آبی رنگ *دریافت فایل* کلیک نمائید تا به صفحه خرید فایل منتقل شوید و فایل را خریداری کنید.


  دانلود گزارش کارآموزی شرکت (آی سودا ) رشته کارشناسی مهندسی صنایع غذایی فرمت فایل: ورد قابل ویرایش تعداد صفحات: 28         فهرست تاریخچه شکلات   تعریف شکلات . انواع مختلف شکلات نکاتی در مورد شکلات   ترکیب متوسط شکلات به قرار زیر است . نحوه بر تولید شکلات . اصول کنترل و تضمین کیفیت در صنعت شیرینی و شکلات رطوبت و روانی شکلات   واؤه نامه شکلات   . آزمایشات شیمیایی آزمایشات میکروبی .   مقدمه شکلات CHOCOLATE) ): ماده ایست که در تهیه ی انواع شیرینی جات در سراسر دنیا به کار می رود. این ماده را از دانه های درخت گرمسیری کاکائو به دست می آورند. اغلب واژه کاکائو و شکلات را به جای هم به کار می برند . اما بایدبدانیم که کاکائو ماده ای تلخ مزه است که اصلاً به تنهایی استفاده نمیشود. دانه ی کاکائو ازیک بخش جامد تشکیل شده است. این دانه همچنین شامل چربی می باشد که مخلوط این بخش جامد با چربی کاکائو، شکلات را ایجاد می نماید . معمولاً شکلات را بااستفاده ازشکرشیرین می کنند و از آن شکلات تخته ای و یاحتی نوشیدنی هایی ...


    • تعداد بازدید : 2

    icon ارسال توسط admin | تاريخ : چهارشنبه 25 بهمن 1396 | icon
    آخرین مطالب